www.emobilni.com/forum
Септембар 08, 2010, 04:01:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: eMobilni forum je poceo sa radom!

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: samsung b 2100  (Pročitano 729 puta)
babic
Pocetnik
*

Pogledaj profil
« poslato: Август 16, 2009, 05:48:50 »

Pozdrav svima
Molim za pomoć !!!!!!!! Imam Samsung B21oo xplorer koji  ne može da se uključi.Naime radio je perfektno, bez padova, bez vode, što bi se reklo živeo u normalnim uslovima. Problem je što se ugasio / isključio i sada ( sve redje pa od skoro nikako ) nemogu da ga uključim.Posle prvog gašenja svako sledeće paljenje je uslovljavalo da izvadim bateriju sačekam par minuta pa onda stavi bateriju upali i kada se uključi sve funkcioniče normalno dokle god se tel. koristi u vršljanju po meniju, da (izuzev kamere - piše na ekranu prewiev eror) bi se nakon ostavljanja iz ruke posle nekoliko minuta sam isklučio. Baterija je puna do otprilike 80% pošto ne prihvata ni punjenje u ugašenom stanju:Inače kupljen je u Telenoru i radi isključivo na njihovoj mreži što i koristim.Jasno mi je da će sledeći korak biti nosi u servis ali bih voleo da čujem vaša mišljenja i preporuke da ne bi bilo u servisu "evo ga sada ga oderi"
Hvala unapred Babić Bg.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!