www.emobilni.com/forum
Септембар 08, 2010, 05:18:29 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: eMobilni forum je poceo sa radom!

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Informacije o Vip 061 mrezi!!  (Pročitano 3780 puta)
euronet
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Септембар 12, 2007, 11:08:37 »

Informacije o mrezi Vip-061:

Vip trenutno na vecini teritorije Srbije koristi nacionalni roaming m:ts-a,osim malog dela pokrivenog sopstvenim baznim stanicama.
U ovom trenutku, sa Vip mre
Sačuvana
euronet
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: Октобар 20, 2007, 10:40:14 »

Od 19.10.2007 Mobilni operater Vip je zapoceo sa postpaid-om.Pozivni kod za post paid ce biti 060 ali ce korisnici 061 prepaid mreze Vip-a moci da prelaze na postpaid sa 061 brojevima(uz zadrzavanje istih).Vip je npravio 4 tarife za postpaid sa jedinstvenom cenom za minut od 5,9 din po minuti
Tarifa           Besplatni minuti  Besplatni SMS   Iznos pretplate

Postpaid   60               60         60                  250 din
Postpaid  150             150       150                  500 din
Postpaid  325             325       325                  1000 din
Postpaid  1500           1500     1500                3000 din   

Sa napomenom:Besplatni minuti i SMS poruke va
Sačuvana
storegor
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: Октобар 22, 2007, 10:42:19 »

Procitao sam clanak  i kao dodatak na ovu temu navodim da je VIP najgora mreza trenutno,da je ono sto oni rade cista manipualcija sa ljudima,a pod ovim mislim njihov postpaid sa mobilnim telefonima.Nece se oni proslaviti na nasem, trzistu kao sto se nisu proslavili ni u Hrvatskoj.
Sačuvana
ares
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Октобар 22, 2007, 11:27:53 »

Potpuno se slazem sa Storegorom,mislim da VIP koristi narodnu brzopletost i zanesenost sa "fenomenom" treceg operatera.Ali brzo ce svi da ukapiraju sta oni rade,veoma brzo!
Sačuvana
euronet
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #4 poslato: Октобар 23, 2007, 05:02:20 »

Slazem se u potunosti,stim sto na sve dodajem da nijedan od operatera (m:ts,telenor,vip) ne zasluzuje nase poverenje.Najgora moguca stvar koja se desila kod nas je prodaja mobtel-a jer je bio zavrsena i gotova mreza pa onda nije ni bilo potrebe da telenor bilo sta ulaze,sto je mts-u doslo kao kec na desetku, a za vip mogu samo dodati sve je jasno njihovim ponasanjem pri pokretanju mreze da nemozemo ocekivati nista novo niti bolje.Sve u svemu kao i sve u ovo drzavi tako je i ovom sektoru...trulo
Sačuvana
srbija
Pocetnik
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 17, 2008, 02:35:29 »

Polako prolazi vreme od kada je VIP poceo sa radom, i evo mog nepristrasnog utiska sazetog naravno:
-Veoma losa mreza-nestabilna ako koristite njihove bazne stanice
-Veoma losa mreza ako pustite telefon da sam automatski bira mrezu(VIP-MTS)
-Veoma skupa mreza ako se odbije njihova akcija 50% vise na uplatu kredita (za [prepaid)
-Veoma losa sa ponudom mobilnih telefona-odnos kvalitet-cena paket za postpaid
Sveobuhvatna ocena Lose
Nadamo se ce VIP popraviti nedostatke i ogranicavam se u oceni,sa razlogom cekacemo da prodje prvi rodjendan VIP-a u srbiji,jer znam da nije lako pocinjati ispocetka takav posao
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!